Ongeval

Groot aantal auto’s bekrast in straten in Diemen-Zuid

In Tapijtschelp en enkele omliggende straten in Diemen-Zuid zijn in de nacht van zondag op maandag een flink aantal auto’s bekrast. ‘’Vanmorgen vroeg naar je auto lopen en een vette kras vinden op je motorkap,’’ meldt één van de bewoners op Twitter. De politie meldt dat er maandagmorgen meldingen zijn binnengekomen van meerdere bekraste auto’s nabij de Tapijtschelp. Ter plaatse hebben agenten 13 auto’s met krassen aangetroffen. De politie roept graag mensen die slachtoffer zijn geworden van de bekrassing op aangifte te doen, dat kan eventueel ook via politie.nl. ”Daarnaast hopen we ook dat er mensen zijn die wellicht beelden, bijvoorbeeld van een bewakingscamera of dashcam, hebben die van belang kan zijn. Mocht dat zo zijn, dan vragen we contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of direct te uploaden via politie.nl.” aldus een woordvoerder van de politie.    Eerder werden tot twee maal toe een aantal auto’s bekrast bij het station in Diemen-Centrum en in de nabijgelegen wijk Spoorzicht.