Burgemeester Boog bezoekt Rode Kruislaan na schietpartij

Burgemeester Erik Boog van Diemen en zijn echtgenote Wahida hebben donderdagmorgen een bezoek gebracht aan de Rode Kruislaan waar eerder die ochtend geschoten is op een woning. De burgemeester en zijn vrouw hebben daarbij gesproken met een aantal geschrokken buurtbewoners. ‘’Het is een heftig incident, natuurlijk zijn veel mensen geschrokken. Het onderzoek is in volle gang,’’ aldus Boog. Bij de schietpartij werd een gasleiding geraakt waardoor een aantal bewoners een tijdlang uit hun huis moest. De brandweer slaagde er na ongeveer een uur in het gaslek te dichten. Volgens AT5 zijn in de betrokken flat 19 kogelgaten aangetroffen. De politie heeft daar toe nu toe geen melding van gemaakt. Wel heeft de politie via een video getuigen opgeroepen zich te melden. Ook is de politie op zoek naar beeldmateriaal. Op Twitter meldt iemand: ‘’Ondertussen is mijn pa vanmorgen wakker geworden door 19 (!) kogels door de deur van de onderbuurman.’’