Ongeval

Kinderboerderij en parken Diemen dicht vanwege storm

De Kinderboerderij aan de Prins Bernhardlaan in Diemen is vandaag gesloten vanwege storm Ciara. De politie van Diemen meldt daarbij dat ook alle parken in Diemen, Amsterdam en omgeving vanwege de storm gesloten worden. Politie en brandweer dringen er op aan alleen bij levensbedreigende situaties of spoed 112 te bellen. ”Op dagen zoals deze neemt de drukte op de alarmcentrale 112 toe,” aldus de politie van Diemen. Verder waarschuwen zowel het GVB als de NS dat het openbaar vervoer gevolgen kan ondervinden van de storm. Beide vervoersdiensten adviseren voor een geplande reis de reisplanners en websites te raadplegen. Op Twitter wordt de eerste omgevallen boom gemeld op de wegen rond Diemen. Tot nu toe gaat het Open Podium van Muziekschool Diemen in Theater de Omval nog wel door.