Ongeval

Politie pakt jonge Diemenaar op wegens steekpartij Bijlmer

De politie heeft donderdagavond een minderjarige inwoner van Diemen aangehouden als verdachte van een steekincident dat woensdag plaatsvond op Huigenbos in Amsterdam-Zuidoost. Ook een minderjarige Amsterdammer is opgepakt. Bij één van de verdachten is een vuurwapen aangetroffen maar de politie weet nog niet of dat echt is. De recherche sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit. Het slachtoffer van de steekpartij, die belaagd werd door een groep jongens en werd gestoken met een groot mes, is niet aanspreekbaar en ligt in het ziekenhuis. Kort na de steekpartij hield de politie al een jongen aan die voldeed aan een doorgegeven signalement maar hij bleek niets met het incident de maken te hebben. De politie verzoekt getuigen of mensen met informatie zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.