Kermis Diemen gaat ondanks corona waarschijnlijk door

De kermis van Diemen gaat ondanks corona en ook ondanks het afgelasten van het Diemer Festijn waarschijnlijk toch door. Dat meldt de goed-geïnformeerde website kermis.nu. De Diemer kermis zou dan gehouden worden van 8 tot en met 12 september, zoals elk jaar in de eerste volle week van september als normaal ook het Diemer Festijn plaatsvindt. ‘’Hou in verband met covid-19 rekening met aanpassingen van het evenement,’’ tekent kermis.nu aan. B&W van Diemen moeten binnenkort een definitief besluit nemen over de Diemer kermis. Of die dan gehouden wordt in het centrum van Diemen of elders in de gemeente is op dit moment nog niet duidelijk. In veel andere gemeenten wordt ook weer de jaarlijkse kermis gehouden. Vorige week vond bijvoorbeeld in Tilburg de grootste kermis van het land plaats.