Ongeval

Politie kan insluiper woning Diemen-Zuid snel inrekenen

De politie van Diemen heeft dinsdag een insluiper in een woning aan Knoopkruid in Diemen-Zuid na korte tijd aan kunnen houden. ‘’Gisteren kregen wij een melding van een diefstal uit woning aan de Knoopkruid in Diemen Zuid. Omdat er goede camerabeelden beschikbaar waren konden wij al snel een herkenning doen. Na een zoektocht in de wijk kregen wij opnieuw een melding dat de man gezien zou zijn op het Kruidenhof in Diemen. Wij hebben de man aangehouden en de gestolen goederen aangetroffen. De recherche heeft de zaak in onderzoek,’’ laat de politie weten. De politie van Diemen herhaalt het advies om met het warme weer goed zicht te houden op openstaande deuren en ramen. Wie weg gaat wordt ook aangeraden die ramen en deuren steeds te sluiten.