Ongeval

Jonge man (24) beroofd op Reigerpad in Diemen-Zuid

De politie zoekt getuigen van een beroving op het Reigerpad bij OurCampus in Diemen-Zuid. Rond 22.10 uur liep een 24-jarige man vanaf de Dalsteindreef in de richting van het Reigerpad. Daar werd het slachtoffer door de verdachte van achteren benaderd. Vervolgens werd het slachtoffer door de verdachte aangesproken en moest onder bedreiging van een mes zijn persoonlijke eigendommen afstaan. Hierna rende de verdachte weg met de buit in de richting van het Waterhoenpad. De recherche doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Wie iets gezien of gehoord heeft of over beelden beschikt, wort verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier op politie.nl en daarop beeldmateriaal uploaden.