Ongeval

Politie vindt weer hennepkwekerij in centrum Diemen

De politie van Diemen heeft vrijdag in een woning op de Hartveldseweg in het centrum de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. ‘’Aangezien er reeds geoogst was konden wij alleen de apparatuur en spullen laten afvoeren. Vermoed u dat er hennep gekweekt word in uw buurt? Meldt het via meld misdaad anoniem of 0900-8844,’’ meldt de politie Diemen/Ouder-Amstel. De recherche heeft de zaak van de Hartveldseweg verder in onderzoek. Maandag nog gelastte de burgemeester de sluiting van een huurwoning elders in het centrum van Diemen nadat daar bij een inval een grote hoeveelheid harddrugs, een vuurwapen, losse patronen, een patroonhouder en een grote hoeveelheid contact geld werden aangetroffen. Bij die inval werd ook een persoon aangehouden die niet op dat adres was ingeschreven bij de burgerlijke stand. Dinsdag hield de politie van Diemen samen met de gemeente en de Vreemdelingendienst een grote controle-actie in Holland Park waarbij een reeks misstanden aan het licht kwamen.