Ongeval

Recherche zoekt getuigen gewelddadige beroving in Diemen

De recherche zoekt getuigen van de roof van een scooter op de Ooster Ringdijk in Diemen waarbij een vrouw gewond raakte. Op zondagavond rond 20.30 uur reed het 27-jarige slachtoffer met haar scooter over de weg aan de rand van Diemen wanneer ze een man vanuit de tegenovergestelde richting aan ziet komen lopen. Op het moment dat ze hem wil passeren, gaat hij midden op de weg staan. Hij dwingt haar te stoppen en bedreigt haar met een groot steekwapen. De verdachte eist dat het slachtoffer haar waardevolle spullen aan hem afgeeft. Ook wil hij de scooter van het slachtoffer hebben en rijdt daar vervolgens mee weg. Het slachtoffer is bij de beroving licht gewond geraakt. De politie verzoekt mensen die iets gezien of gehoord hebben of mogelijk beelden van de zaak hebben contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van een tipformulier op politie.nl en daarop ook beeldmateriaal uploaden.