Ongeval

Politie doorzoekt pand(en) in Diemen in moordonderzoek

De politie heeft vrijdag in Diemen, Amsterdam en Rotterdam in totaal vijf panden doorzocht in het onderzoek naar de moord op Mehmet Kilicsoy. Hij werd op 6 juli vorig jaar op klaarlichte dag doodgeschoten in het Gelderse Beuningen. Al eerder werden drie verdachten aangehouden in Den Haag en zaterdag werd ook een man aangehouden die zich meldde na uitzendingen van Opsporing Verzocht en Bureau 020. Het rechercheteam kwam in het onderzoek al eerder tot de conclusie dat alles er op wijst dat de daders zich vergist hebben en dat Mehmet een onschuldig slachtoffer is. Afgelopen week werden beelden getoond van vier auto’s die betrokken waren en er werden beelden van een man gedeeld. De uitzendingen leverden 10 tips op, onder meer over de gesignaleerde auto’s. Nadere bijzonderheden, onder meer over de ‘rol’ van de onder meer in Diemen onderzochte panden, heeft de politie in dit stadium niet meegedeeld.