Ontwikkelaar ‘nieuw’ Zuid onderscheiden

Ontwikkelaar ‘nieuw’ Zuid onderscheiden

André Snippe, de initiatiefnemer van onder meer Holland Park en Campus Diemen Zuid, is op het Vastgoedmarkt Trendcongres uitgeroepen tot Vastgoedman van het jaar 2017. ‘’Een geweldige erkenning voor zijn visie en drive waar we erg trots op zijn. Bedankt een ieder voor je stem,’’ aldus Snippe Projecten b.v., vastgoedontwikkeling.
Snippe dwingt groot respect af met zijn recente projecten in Diemen, schrijft Vastgoedmarkt dat het Trendcongres organiseert. Eerst wist hij met succes een reeks kansloze kantoren om te toveren tot de bruisende Campus Diemen Zuid, met 940 zelfstandige studentenwoningen. De campus werd eind 2015 door Snippe verkocht aan de Amerikaanse belegger Greystar. Campus Diemen Zuid kreeg een vervolg in het nabijgelegen Holland Park, een kantorenlocatie van 10 hectare, waar in verschillende fasen in totaal 3.000 woningen worden opgeleverd.