Diemer Festijn

Diemer Festijn houdt heel centrum Diemen in z’n greep

Het Diemer Festijn leidt er toe dat er, zoals gebruikelijk, in vrijwel het hele centrumgebied van Diemen parkeerverboden en andere verkeersmaatregelen gelden. Zo mag bijvoorbeeld op de Prins Bernhardlaan al vanaf vrijdag niet geparkeerd worden omdat hier kermisauto’s moeten staan. Dat parkeerverbod geldt tot dinsdag 12 september. Ook in de Arent Krijtstraat en omgeving gelden extra parkeermaatregelen omdat Bus 44 tijdens het evenement in beide richtingen door deze straat moet rijden. Het parkeerterrein achter het Gemeentehuis alsmede de straten er om heen zijn tijdens het Diemer Festijn eveneens niet te gebruiken. Op de website van de gemeente Diemen is overigens geen overzicht van de maatregelen en andere regels beschikbaar.