Saan verhuizopleiding

Saan is praktijklocatie voor verhuisopleiding

Saan Verhuizingen in Diemen gaat een praktijklocatie en een docent leveren voor de opleiding Projectverhuizer van het Verhuiscollege, het opleidingsinstituut van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Verhuiscollege werkt samen met verhuisbedrijven aan de uitbreiding van het aantal praktijklocaties bij Erkende Verhuizers in huis. Zo brengt men de vakopleidingen dichter bij de ondernemers en hoeven werknemers die de opleiding volgen korter te reizen. De docent, Charl Mulder, is gestart met het voorbereiden van de lessen die in oktober van start gaan. Charl is een echte praktijkman, met ruime ervaring op het gebied van grote projectverhuizingen bij Saan.

Het contract voor de samenwerking werd getekend door Anton Vis (rechts) van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en Rutger Alferink, algemeen directeur van Koninklijke Saan.