Mantelzorgers Diemen

Mantelzorgers Diemen krijgen feestmiddag

Voor mantelzorgers in Diemen die voor een naaste zorgen wordt op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, vanaf 16.00 uur een feestelijke middag georganiseerd in Theater de Omval. Na een welkomstwoord van wethouder Ruud Grondel is er een optreden van theaterkoor Peters Angels. Verder zijn er ook beroepskrachten uit zorg en welzijn aanwezig om informatie te geven over zaken als de Wmo of wat te verwachten van een ouderenadviseur of Welzijn Diemen.
De middag wordt georganiseerd door Markant dat mantelzorgers in Amsterdam en Diemen ondersteunt. De organisatie helpt hen de balans en regie over het leven te behouden zodat zij het zorgen voor een ander kunnen blijven volhouden. Aanmelden voor de middag in Diemen kan via tel. (020) 886 88 00 of per e-mail: info@markant.org o.v.v. Dag van de Mantelzorg Diemen. Meer informatie op markant.org