Diemen de Jager

Ondernemers Diemen centrum zonder internet

Een aantal ondernemers in het centrum van Diemen maar ook elders in de gemeente zit al vele dagen zonder internet. Provider KPN was er ondanks een aantal bezoeken en pogingen in de centrales tot vrijdagmiddag laat niet in geslaagd de verbindingen weer tot stand te brengen. De storing treft zowel een enkel bedrijf in het winkelcentrum als vestigingen daar omheen. Makelaar Jan de Jager, één van de getroffen Diemer bedrijven, heeft inmiddels een officiële klacht en in gebreke stelling verstuurd naar KPN. ‘’Wij kunnen niets doen, we kunnen bijvoorbeeld het kadaster niet raadplegen. Voor alle transacties zijn ook documenten nodig die via email worden verstuurd en dat ligt er uit. We worden van het kastje naar de muur gestuurd en als je KPN probeert te bellen moet je soms een half uur wachten,’’ aldus de Jager, die ook namens de andere ondernemers spreekt. De storing wordt overigens niet gemeld op de storingensite van KPN zelf.