SVE Diemen

Diemer bedrijf SV-E in handen van Iers concern

De in Diemen gevestigde handel in gereedschap, bouwmaterialen en ijzerwaren Scholte & de Vries – Estoppey SV-E is overgenomen door Grafton Holding Netherlands, de Nederlandse tak van het Ierse bouwmaterialenconcern Grafton. Robin Scholte, commercieel directeur van SV-E: “Wij zijn blij dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van de Grafton organisatie en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt ons bedrijf continuïteit voor de lange termijn.’’ Het hoofdkantoor en centrale magazijn van SV-E zijn sinds 1986 gevestigd op bedrijventerrein Stammerdijk. Daarnaast heeft het bedrijf nog drie vestigingen in de regio Amsterdam. Grafton is in Nederland al eigenaar van Isero IJzerwarengroep en Gunters en Meuser en groeit met de overname naar 58 vestigingen.