Punt de Sniep

Project de Sniep in Diemen overgenomen

Woningbelegger Vesteda heeft het project met 202 woningen op Punt Sniep in Diemen overgenomen van ABC Vastgoed. De woningen worden naar verwachting begin 2020 opgeleverd.
Het project aan de Muiderstraatweg omvat 10 woonblokken, 182 ondergrondse parkeerplaatsen, 52 parkeerplaatsen op maaiveld en 530m2 aan commerciële ruimte voor onder meer horeca. De woningen variëren van circa 52m2 tot circa 128m2 en bestaan uit voornamelijk appartementen aangevuld met een aantal stadswoningen. Ook komt er een gemeenschappelijke tuin en een haventje Het gehele project wordt zonder gasaansluiting gerealiseerd.
Pieter Knauff, director Acquisitions: “Met de verwerving van Punt Sniep geeft Vesteda verder invulling aan de grote vraag naar vrije sector huurwoningen in Diemen en Amsterdam. Door de kleinschalige en tegelijkertijd stedelijke uitstraling van het project, de ligging in het water en het intieme binnengebied met (horeca-)voorziening krijgt Punt Sniep een eigen identiteit met een gevarieerd aanbod aan betaalbare huurwoningen in het middensegment.’’