KIS Nominaties

Nominaties welkom voor sporter van ’t jaar

Kunst in Sport (KIS) Diemen roept op om nominaties in te sturen voor de Diemense sportploeg, sportvrouw, sportman en sporttalent van ’t jaar 2017. De sporters van het jaar worden bekend gemaakt tijdens de gala-avond van de 4e editie van KIS Diemen op zondag 21 januari in theater De Omval. Nominaties zijn welkom op info@kunstinsport.nl
Het festival is verplaatst van de zomer naar de derde week van januari, omdat de winter zich meer leent voor een bezoek aan het theater en het begin van het nieuwe jaar beter geschikt is voor een terugblik op het sportjaar in Diemen. Tijdens KIS 2018 is er extra aandacht voor voetbal en kunst. De presentatie is weer in handen van Steven Dijk. De gala-avond is gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven niet te reserveren. Als onderdeel van het festival draait op zondagmiddag in de Omval ook de film Borg McEnroe, over de legendarische strijd tussen twee van de grootste tennis-iconen van de vorige eeuw. Gedurende het hele festival is er in Theater de Omval aandacht voor boeken over voetbal en voetbalkunst.