Plantage de Sniep

Grote interesse laatste Fase Plantage de Sniep

Voor de laatste fase van de eensgezinswoningen in Plantage de Sniep in Diemen bestaat veel belangstelling. Deze fase 11 van DuraVermeer omvat 34 rijwoningen en 16 twee-onder-een-kappers van verschillende afmetingen en uitvoering. Het ontwerp van de huizen is gebaseerd op de Amsterdamse School. Verdere verkoopinformatie verschijnt op donderdag 22 februari op www.plantage11.nl waarna de inschrijving start op maandag 5 maart om 12.00 uur. Die inschrijving sluit precies een week later. De toewijzing vindt plaats op basis van inschrijving op tijdsvolgorde én op basis van een Quickscan door hypotheekpartner NEXTHome. Alle kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden door één van de makelaars gebeld. Op Plantage de Sniep worden nu nog wel enkele appartementencomplexen gebouwd.