Klusjesman Holland Park

Klusjesman vindt geen parkeerplek Holland Park

De soms tientallen klusjesmannen, zoals wandbekleders of laminaatleggers, die in de nieuwbouwwijk Holland Park bij Diemen-Zuid aan het werk zijn in de net opgeleverde woningen kunnen daar niet of nauwelijks een parkeerplek vinden. In Holland Park geldt vanaf de allereerste oplevering van nieuwe straten een blauwe zone. De klusjesmannen, die uit heel Nederland en soms zelfs uit Belgie komen, zijn daardoor gedwongen in die blauwe zone te parkeren maar elke twee uur de blauwe schijf aan te passen. Die zone wordt ook nog eens deels ingenomen door werkwagens en andere obstakels. Bewoners van Holland Park kunnen in principe ook niet op de openbare weg parkeren maar dienen een parkeerplek te kopen of te huren in hun appartementenblok.