Survivor BSO

Honkbalclub werkt aan sport BSO in Diemen

Honkbalclub TIW-Survivors werkt aan de oprichting van een sport BSO (buitenschoolse kinderopvang) op haar locatie op Sportpark Diemen. De club werkt daarbij samen met KMN Kind en Co, dat al een groot aantal activiteiten in Diemen ontplooit, en met de gemeente Diemen. TIW Survivors weet nog niet wanneer de BSO open kan. Er moet nog verbouwd worden terwijl de onderhandelingen tussen partijen nog voor enige vertraging zorgen. Een Sport BSO” biedt kinderen na school een omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn, zich veilig voelen en ze zich middels sport en spel mogen ontwikkelen in hun vrije tijd, legt de sportbso.com uit. ‘’De kinderen leren op een speelse wijze keuzes maken en om te gaan met de consequenties die daaraan vastzitten, uiteraard passend bij hun ontwikkelingsniveau.’’