Zomerfeest

Zomerfeest Wapen van Diemen voor goed doel

Het jaarlijkse Zomerfeest van het Wapen van Diemen staat voor zaterdag 23 juni op de agenda. Het Zomerfeest begint om 15.00 uur met de bingo gevolgd door een loterij en een veiling voor het goede doel waarbij onder meer business seats voor enkele wedstrijden van het Nederlands voetbalteam te winnen zijn. Voor die drie activiteiten is Het Wapen van Diemen ook nog op zoek naar items als prijzen. Later op de dag treedt een aantal bekende artiesten op, waaronder Quincy. Het Zomerfeest in Diemen Zuid staat dit jaar in het teken van de Stichting Finding a Cure for Hunter. Die instelling probeert een medicijn te vinden voor een zeldzame stofwisselingsziekte die alleen jongens treft. Wie door de ziekte getroffen wordt, heeft een levensverwachting van slechts 15 jaar.