Vogelweide

Voortgang werk Vogelweide Diemen onduidelijk

Bewoners van de wijk Vogelweide in Diemen-Noord verkeren in het ongewisse over de voortgang van de ophoog-werkzaamheden. De speelplaats bij Kolgans is klaar en in september zou worden begonnen met de volgende fase bij Meerkoet. Daar zijn dit voorjaar ook veel bomen alvast gerooid. Maar tot nu toe is er verder nog niets gebeurd, constateert de VVD-fractie in de gemeenteraad in schriftelijke vragen. ‘’Wij maken ons zorgen over de ophoog werkzaamheden in Diemen Noord. Of eigenlijk, het uitblijven daarvan.’’ De fractie wil daarom weten wanneer de werkzaamheden worden hervat en wat nu de planning is. ‘’Waarom wordt de planning niet gehaald zoals gecommuniceerd naar de bewoners? Waarom wordt dit niet gecommuniceerd naar de bewoners? Wanneer gaat u de herziene planning communiceren?’’ vraagt de VVD-fractie aan B&W.