Ontmoetingsborrel Diemen

DiemenvoorElkaar houdt weer ontmoetingsavond

DiemenvoorElkaar, een platform waar inwoners en organisaties uit Diemen elkaar kunnen vinden en helpen, houdt op maandag 19 november een gezellige en ‘handige’ ontmoetingsavond in Grand Café Blauw in De Omval in het centrum van Diemen. De avond is bestemd voor mensen die iemand willen helpen én voor degenen die op zoek zijn naar hulp, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, een klusje in huis of om problemen met de computer op te lossen. Ook wie sinds kort in Diemen woont en graag nieuwe contacten wil vinden is welkom. De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een inloop terwijl het programma zal duren van 18.30 tot 20.30 uur. Deelname kost vier euro inclusief soep en een broodje. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 november via 020 – 3144700 of mail naar info@diemenvoorelkaar.nl