Diemen Rochdale

Rochdale houdt onderzoek onder haar bewoners

Woningcorporatie Rochdale houdt een onderzoek naar de tevredenheid van de bewoners van haar woningen. ‘’Wat vindt u van uw woning en van uw wijk? Hoe tevreden bent u over ons? Zou u vaker willen meedenken of meepraten met ons? We horen graag uw mening: doe daarom mee aan het STEM onderzoek!,’’ aldus Rochdale. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. ‘’Op deze manier komen wij te weten wat u belangrijk vindt en waar we het beter kunnen doen. De vragen gaan over verschillende manieren. Zo proberen we een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat u nodig heeft om prettig te kunnen wonen.’’ Rochdale wijst er op dat de antwoorden anoniem blijven. De vragenlijst kan gestart worden op de website van de corporatie. Onder de respondenten worden enkele cadeaubonnen van 25 euro verloot.