GVB bespreekt missen halte lijn 44 Diemerbrug met chauffeurs

Het GVB hoopt dat het regelmatig missen van de halte Diemerbrug door chauffeurs van buslijn 44 richting Diemen-Noord binnenkort tot het verleden zal behoren. ‘’We begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn voor reizigers die in en uit willen stappen. Omdat we al meerdere meldingen gehad hebben, is dit aangekaart bij het lijnmanagement zodat dit besproken kan worden met de chauffeurs,’’ meldt GVB Klantenservice in reactie op een tweet van diemerkrant.nl. over vragen die de Ouderenpartij Diemen heeft gesteld over het missen van de nieuwe halte. Volgens de OP Diemen zouden chauffeurs ontkennen dat Diemerbrug een halte voor bus 44 is of klagen ze dat het moeilijk is om vanaf de Diemerbrug de draai te maken naar de bus/tramhalte. Het probleem doet zich niet voor bij bussen richting Station Bijlmer Arena want daar moeten overstappers op lijn 19 nog altijd uitstappen bij halte Beukenhorst en vervolgens over de brug terug lopen.