Diemer Festijn

Programma Diemer Festijn 2019 volgt het vaste stramien

Het programma voor het 37e Diemer Festijn, dat dit jaar van 3 tot en met 7 september wordt gehouden in het centrum van Diemen, volgt het bekende vaste stramien. Op dinsdag 3 september draait vanaf 15.30 uur de kermis op de Ouddiemerlaan en het parkeerterrein achter het Gemeentehuis. De volgende dag wordt het festijn officieel geopend door burgemeester Erik Boog gevolgd door een kindermiddag met de Woezel & Pip Minishow. ’s Avonds is er in de feesttent een mini concert van André Hazes. Donderdag vindt ook in de tent de bekende seniorenmiddag plaats terwijl die avond, vrijdag- en zaterdagavond bekende Nederlandse artiesten optreden. Zaterdag wordt het festijn afgesloten met de traditionele Gemeentedag, Kramenmarkt, Veiligheidsdag, Vrijmarkt en Lampionnenoptocht terwijl om 24.00 uur het afsluitende vuurwerk te zien is op en rond de Venserkade tussen de twee Diemer ophaalbruggen.