Geldmaat, PostNL en GVB terug in nieuwe zaak Diemen-Noord

In winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord is een nieuwe winkel Choc & More geopend. Die biedt weer een servicepunt van PostNL, laat de geldautomaat – over enige tijd – in Diemen-Noord terugkeren en telt ook een GVB Servicepunt. De naam verwijst naar een nieuw product: chocolade van Leonidas terwijl er ook Snurk kledingproducten te vinden zijn. Choc & More is een afsplitsing van de bestaande sigarettenzaak annex slijterij. Vanwege de striktere overheidsregels voor de verkoop van tabakswaren is de sigarettenwinkel – en het aanbod daar – verder verkleind wat ruimte biedt voor een uitbreiding van de slijterij. Naast Choc & More is bovendien kort geleden ook een nieuwe kledingzaak in winkelcentrum Gruttoplein geopend. Eerder al opende er horecabedrijf Grand Café Deli met een succesvol terras zijn deuren en werd ook de Jumbo supermarkt aanzienlijk vergroot. In Gruttoplein staat nu alleen nog één pand leeg aan de buitenzijde.