Het Rotihuis aan het Diemerplein staat te koop

Het Rotihuis aan de horecakant van het Diemerplein in het centrum van Diemen staat te koop. ‘’Succes van Het RotiHuis wordt bepaald door het feit dat authentieke Surinaamse recepten, in het zicht van de klanten, dagelijks vers bereid worden en klanten bediend worden door professioneel en klantvriendelijk personeel. Bij binnenkomst voelt iedereen zich direct op zijn gemak en kunnen klanten eenvoudig een keuze maken door de moderne vitrine en laatste aanbiedingen op de grote digitale schermen achter de balie,’’ aldus de aankondiging. In het restaurant zijn er 6 zitplaatsen en nog eens 16 stoelen (uitbreidbaar tot 32) met 2 parasols op het terras. Het horecabedrijf is volgens de mededeling momenteel winstgevend waarbij de winst verder kan worden opgevoerd door proces optimalisatie en door meer bezorgers aan te nemen. In het verleden zijn diverse horecagelegenheden aan het Diemerplein al van eigenaar of bestemming gewisseld.