Werk voor bouw woningen Hof van Saan Diemen van start

De sloop van de voormalige bedrijfspanden van Koninklijke Saan aan de Weesperstraat in Diemen gaat volgende maand beginnen. Op het terrein in Diemen-Zuid wordt het woningproject Hof van Saan gerealiseerd. Vlak voordat de aannemer half februari aan het werk gaat, organiseert Hof van Saan op 10 februari nog een laatste verkoopdag op die locatie. Voor Hof van Saan is ruim 60 procent van de te bouwen woningen verkocht. Nog te koop zijn twee-onder-één kap woningen met prijzen vanaf 1.080.000 euro en enkele herenhuizen langs de Weespertrekvaart die vanaf 945.000 euro moeten kosten. In een verdere fase van het project zijn ook sociale huurwoningen en middelhuurwoningen opgenomen. Koninklijke Saan zelf is verhuisd naar een grote locatie in Over-Diemen vlak over de Uyllanderbrug.