Hard drugs gevonden in huis Diemen-Centrum, woning gesloten

De politie heeft een grote partij hard drugs en geld aangetroffen in een woning in Diemen-Centrum. Bij die actie werden ook drie verdachten aangehouden. De vondst werd mogelijk door een gemeentelijke controle naar aanleiding van een verdachte poging om meerdere personen in te schrijven in de basisadministratie van de gemeente (bevolkingsregister). Het appartement is na de vondst op last van burgemeester Erik Boog gesloten. Door die sluiting is het criminele misbruik van de woning gestopt en kan de woning ook weer voor echte woningzoekenden beschikbaar komen. ‘’Politie en gemeente maken werk van de aanpak van ondermijnende criminaliteit in Diemen. Met de succesvolle Diemense aanpak worden verdachte adressen onderzocht en misstanden aangepakt,’’ aldus de burgemeester.