Gemeente Diemen organiseert inloopavond over woonvisie

De gemeente Diemen organiseert op dinsdag 14 mei een inloopavond over de Woonvisie 2024. Thema’s zijn onder meer het bouwen van voldoende (betaalbare) woningen, het verduurzamen van woningen, passende woonoplossingen voor mensen die extra zorg nodig hebben alsmede aandacht voor een prettige en veilige leefomgeving. ‘Deze inloopavond biedt een uitgelezen kans om uw mening en ideeën over wonen in Diemen te delen. Het is een moment om geïnformeerd te worden, in gesprek te gaan en uw reactie te geven op de plannen. Op die manier komt er een Woonvisie  die nog beter aansluit bij de behoeften van onze gemeenschap,’ schrijft de gemeente. De inloopavond vindt plaats van 17.30 tot 19.30 uur in het gemeentehuis van Diemen. Wie niet kan komen maar wel een reactie wil geven, kan kijken onder Woonvisie 2024 op diemen.nl