Cursus Politiek Aktief in Diemen

Cursus Politiek Aktief

Wie – graag – de politiek in wil of gewoon meer wil weten over hoe ’t allemaal werkt, kan bij de gemeente Diemen terecht voor een gratis cursus Politiek Actief. Daar leer je meer over de gemeente, debatteren en efficiënt invloed uitoefenen op de lokale politiek. Dat is te meer interessant omdat gemeenten steeds meer taken krijgen. De cursus start op16 mei en bestaat uit vier avondbijeenkomsten met elk een eigen thema.
Politiek Actief is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor inwoners die willen weten hoe zij meer invloed kunnen uitoefenen op de lokale besluitvorming. Aanmelden kan t.m. 2 mei bij Hans Nubé, raadsgriffier van Diemen via raadsgriffier@diemen.nl