Saan verlengt samenwerking met de bouw

Saan verlengt samenwerking met de bouw

Koninklijke Saan blijft een belangrijke partner voor de bouw. Het Diemense bedrijf heeft met een aantal inkoopcombinaties voor de bouw en wegenbouw nieuwe contracten getekend voor kraanverhuur en voor een reeks bouwlogistieke diensten. Met de nieuwe overeenkomst zetten partijen de bestaande succesvolle samenwerking voort tot minstens eind april 2018.
De inkoopcombinaties hebben volledige contracten voor alle gangbare productgroepen die in het bouwproces nodig zijn. Ook algemene zaken zoals: telefonie, verzekeringen, energie etc., worden gezamenlijk ingekocht met veel voordeel voor de leden. De contracten werden getekend door Rinus Reimert, directeur van de Nederlandse Inkoopcombinatie Bouwbedrijven (NiCB), en Martijn Smittenaar, commercieel manager kranen van Koninklijke Saan.