Parkeerdruk Diemen

Parkeerdruk neemt verder toe

Parkeerdruk neemt verder toe

Het parkeerbeleid dat in Diemen wordt gevoerd, met steeds maar uitdijende blauwe zones, levert een waterbed-effect op voor wijken rondom die zones. Veel inwoners van Diemen kunnen wel snel hun auto kwijt maar zien de parkeerdruk toenemen. Bewoners in wijken waar vrij parkeren geldt zijn het meest tevreden over het parkeren hoewel er daar juist wel veel overlast van parkeerders van buiten Diemen is. Die conclusies trekt de Diemense rekenkamer in een onderzoek naar het parkeerbeleid.
De VVD-fractie in de gemeenteraad wil graag weten of bewoners zich in deze conclusies herkennen en of ze nog andere opmerkingen over het parkeren in Diemen hebben. Zie verder https://m.facebook.com/notes/vvd-diemen/ben-jij-tevreden-over-parkeren-in-diemen/972982006176257/?notif_t=like&notif_id=1496852016721062&ref=m_notif