educatieboekje

Van der Elst overgenomen door MSN

Het Diemense Van der Elst Recycling, dat al bijna 100 jaar bestaat, wordt overgenomen door het sinds kort ook in Diemen gevestigde Milieu Service Nederland. De eigenaren van Van der Elst vonden het tijd om iets anders te gaan doen en hebben in MSN een betrouwbare partner gevonden die in staat is de dienstverlening over te nemen en hetzelfde serviceniveau te bieden, aldus een verklaring. Alle medewerkers van Van der Elst Recycling komen in dienst bij Milieu Service Nederland. “Om onze ambitie een extra impuls te geven, zijn we hartstikke blij dat we Van der Elst Recycling hebben kunnen overnemen. We heten de medewerkers en klanten van Van der Elst van harte welkom bij ons bedrijf” aldus Ronald Voorsluijs, directeur Milieu Service Nederland.