Rappers trden op

Rappers treden op tegen inkorten Metrolijn 53

Bij metrostation Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost is zaterdagavond een rap-event tegen de geplande inkorting van Metrolijn 53 waar ook vanuit Diemen al veel protesten tegen zijn gerezen. Bij Kraaiennest treden rappers en aankomend rap talent vanaf 21.00 uur een half uur op om de protesten tegen de GVB-plannen voor lijn 53 te ondersteunen en #AmsterdamWeAreOne te lanceren. β€˜β€™Met de komende besluitvorming van GVB moet tot december alles op alles worden gezet om te voorkomen dat Metro 53 vanaf 2019 wordt ingekort en ineens tot een pendel-lijntje van Station Gaasperplas naar tot maar van der Madeweg wordt gedegradeerd,’’ zegt actiegroep M53Direct. Eerder hebben de gemeenteraad van Diemen en de Ondernemersvereniging Diemen al geprotesteerd tegen het plan van het GVB om lijn 53 niet meer door te laten rijden naar het Centraal Station.