Muiderstraatweg

Muiderstraatweg door Diemen wordt vernieuwd

Op de Muiderstraatweg zijn de werkzaamheden in volle gang voor de herinrichting van het deel door Plantage De Sniep. Fietsverkeer en ook voetgangers worden voorlopig omgeleid, waarvoor onder meer bij de Slagbaai een bruggetje komt dat aansluit op de Provincialeweg. De Muiderstraatweg zelf krijgt aan beide zijden een fietspad, parkeervakken aan één kant en langs de hele weg bomen. Het werk maakt onderdeel uit van de vernieuwing van de Oost-West As, de verbinding die vanaf de Middenweg/A10 tot aan de Provincialeweg dwars door Diemen loopt. Voor vragen of opmerkingen over het werk kan men terecht bij Harold Lolkes de Beer van aannemer Vessies via hlolkesdebeer@awgroep.nl. Ook is er een inloopspreekuur op woensdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur in de gele keet van Vessies aan de Sportlaan.