Diemen Nieuws

Stap verder naar duurzaam Diemen

De initiatiefgroep Daarom Duurzaam Diemen wil ‘met gebundelde krachten versnellen door met zoveel mogelijk partijen een actiegerichte visie te maken’. De groep heeft in mei al het duurzaamheidscafé georganiseerd. Nu volgt er een werkatelier om verder uit te werken hoe de diverse duurzaamheidsopgaven in Diemen vormgegeven kunnen worden en hoe ook de daarbij horende mentaliteitsverandering te realiseren is. Bij die visie komt ook een programma van concrete acties. ‘’Het is tijd om gezamenlijk om te schakelen naar een Duurzaam Diemen, waar we anders omgaan met energie, afval, biodiversiteit en onze mobiliteit en waar we anders produceren en consumeren,’’ aldus de initiatiefgroep. Het werkatelier wordt gehouden op 21 en 22 november van 15.30 tot 22.00 uur in het Saan Museum aan de Weesperstraat. Voor meer informatie: Jowan.Kelderman@diemen.nl of Ondernemend Diemen via info@od-diemen.nl