e-lab Diemen

Diemer bedrijf opent e-health lab

E-Mence heeft een nieuw e-lab geopend in Diemen dat fungeert als proeftuin voor innovatieve e-health oplossingen. Het e-lab, dat is opgericht door het Diemense Arq Psychotrauma Expert Groep en Triple e-Health, krijgt daarnaast ook de rol van ontmoetingsplek voor innovatie, productontwikkeling en kennisdeling op het gebied van e-mental health implementatie en opschaling. E-Mence beoogt verder de GGZ te helpen met de implementatie en opschaling van e-health in samenwerking met MKB en innovatieve partners. In het Diemense e-lab, dat gevestigd is aan Nienoord in Bergwijkpark, biedt E-mence nu vliegangst therapie aan met behulp van virtual reality. De behandeling bestaat uit vier sessies waarbij virtueel vliegen gecombineerd wordt met gesprekken. Meer informatie over de Virtual Reality behandeling is te vinden op: www.hulpbijvliegangst.nl