Middenmeerloop Diemen

Daarom Diemen steunt De Middenmeerloop

DaaromDiemen is een samenwerking aangegaan met de Middenmeerloop. De verdere invulling van de sponsoring van wat nu heet de DaaromDiemenMiddenmeerloop zal duidelijk worden tijdens de 58e editie van de loop die zondag 29 oktober plaatsvindt. Het parcours van de Middenmeerloop gaat vanaf sportpark Watergraafsmeer voor een deel door Diemen.
DaaromDiemen is een platform voor en door inwoners, bedrijven en verenigingen in de gemeente Diemen. Iedereen die van Diemen houdt, is van harte welkom om hier te laten ervaren waarom Diemen zo bijzonder is en wat het te bieden heeft, kennis te delen en ideeën met elkaar uit te wisselen. ”Samen maken we Diemen nog aantrekkelijker, Daarom Diemen!”
Verdere informatie en inschrijven op middenmeerloop.nl