Zaai Diemen

Zaai Diemen voor startende ondernemer

ZAAI, een programma voor startende ondernemers, gaat ook in Diemen van start. ZAAI Diemen heeft als doel om startende ondernemers te helpen succesvol te ondernemen, door coaching en masterclasses aan te bieden en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. ‘’Door nu in startende ondernemers te investeren (te zaaien) kunnen ondernemers succesvol groeien. Dit versterkt de lokale en regionale economische structuur, zodat de hele gemeenschap kan oogsten,’’ stelt de gemeente die het initiatief heeft genomen voor het project. Het aantal startende ondernemers en zzp’ers is de laatste jaren sterk toegenomen. De groep wordt steeds belangrijker voor de (lokale) economie en werkgelegenheid. ZAAI sluit aan bij het voornemen van de gemeente om startende ondernemers te ondersteunen en te investeren in de lokale economie. Meer informatie op zaaidiemen.nl