buitenruimte Diemen

Meepraten in Diemen over buitenruimte in de buurten

Na een verkenning van de behoefte aan spelen, bewegen en ontmoeten in de wijken van Diemen wil de gemeente met geïnteresseerde bewoners praten over het invullen van de buitenruimte in hun buurt. Tijdens twee bijeenkomsten kunnen bewoners kwijt hoe ze de buitenruimte benutten en ervaren, wordt gesproken over de huidige en toekomstige situatie en ook over de mogelijkheden en belemmeringen. ‘’Zo willen we zowel het aanbod als de vraag naar spelen, bewegen en ontmoeten in de wijk in kaart brengen. Daar hebben we u en andere bewoners voor nodig. Wilt u meedenken of heeft u aanvullende ideeën over dit thema?,’’ schrijft de gemeente. De avonden worden gehouden op dinsdag 28 november van 19.000 tot 21.00 uur en op donderdag 30 november van 20.00 tot 22.00 uur in theater De Omval aan de Ouddiemerlaan.