Werkzaamheden Diemen

Verkeershinder op kruispunt Provincialeweg Diemen

Dit weekend wordt er gewerkt aan het kruispunt van de Provincialeweg en de Muiderstraatweg in Diemen. Dat past in de vernieuwing van de Oost-West as door Diemen. In verband met de werkzaamheden is voor het verkeer afwisselend één rijbaan beschikbaar. Het verkeer wordt daarbij geregeld door verkeersregelaars. De werkzaamheden starten op vrijdagavond 8 december om 19.00 uur met het verwijderen (frezen) van het oude asfalt. Het frezen duurt tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag wordt er verder gewerkt vanaf ca. 06.00 uur ’s ochtends. Het is de bedoeling dat beide rijbanen op maandagochtend 11 december weer opengesteld voor het verkeer. Op de Muiderstraatweg zelf is het nieuwe werkspoor waarover trams van en naar de GVB werkplaats rijden inmiddels klaar.