Computerclub Noorderlicht

Nieuwe computer- inloop Noorderlicht

Computerinloop Noorderlicht, een inloopochtend op zondag in het buurtcentrum in Diemen-Noord, is in de plaats gekomen van de ComputerClub Minerva CCM die per 1 januari dit jaar is opgeheven. De nieuwe activiteit maakt deel uit van het aanbod van de Stichting Welzijn Diemen voor het Noorderlicht. Elke derde zondag van de maand kan men van 10.00 tot 13.00 uur in het centrum aan het Gruttoplein terecht met computervragen. Dat biedt ook een prima plek om bij te blijven met alle veranderingen. De inloop maakt zich ook sterk voor een ieder die zich voor zijn plezier bezighoudt met de computer. Het is een gelegenheid om elkaar te helpen en ervaringen uit te wisselen in een informele sfeer. De initiatiefnemers hopen het aantal inlopen in de loop van het jaar uit te breiden maar daarvoor wordt nog gezocht naar ervaren behulpzame ICT-vrijwilligers. Informatie en aanmelden via info@fradeck.nl