OBA Diemen

Meepraten activiteiten bibliotheek Diemen

De bibliotheek van Diemen geeft inwoners de gelegenheid om mee te praten over de activiteiten die door moeten plaatsvinden. Het gaat OBA Diemen daarbij met name om verhalen van Diemen, waarom is Diemen zo’n speciale plek of wat heeft Diemen te brengen? Het blijft daarbij niet bij praten, deelnemers mogen aan de slag met de talenten, de verhalen en de ideeën die ze met andere Diemenaren willen delen. Dat alles gebeurt op woensdag 24 januari van 11.00 tot 13.00 uur en donderdag 25 januari van 19.30 tot 21.30 uur. ‘’Er is een grote ruimte vrijgemaakt waar activiteiten kunnen plaatsvinden die door de buurt zelf worden georganiseerd. De bibliotheek gaat open als een boek met lege pagina’s die door de bewoners van Diemen zelf mogen worden ingevuld,’’ aldus OBA Diemen. Aanmelden kan via (020) 690 25 53 of via diemen@oba.nl.