Gift Diemen Unicef

Gift voor Unicef van Wereldwinkel Diemen

De Wereldwinkel Diemen heeft een cheque van 3.000 euro overhandigd aan Unicef. Dat was de opbrengst van de jubileumactie ‘Geef een schooltas, laat Syrische kinderen leren!’ die door de Wereldwinkel werd georganiseerd ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. Unicef zal er onderwijsprojecten in Syrië mee mogelijk maken. De cheque werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst door voorzitter Els Nuisker overhandigd aan Merel Duin, vertegenwoordigster van Unicef Amsterdam. De Wereldwinkel Diemen steunt wel vaker initiatieven met de opbrengst van de verkoop van FairTrade producten. Het gaat dan om initiatieven die een verbinding hebben met Diemen en in overeenstemming zijn met het motto van de Wereldwinkel ‘Eerlijk delen, Wereldwijd’. De Cadeauwereld van de Wereld hoopt na het succes van deze bijeenkomst vaker evenementen te organiseren waar Diemenaren elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Meer informatie: www.elsengroen.nl