D66 Diemen

D66 programma ‘voor jong en oud’

D66-lijsttrekker Jeroen Klaasse heeft het eerste exemplaar van het programma van zijn partij voor de raadsverkiezingen in Diemen dinsdag uitgereikt aan de voorzitters van de jongerenraad en de ouderenraad in Diemen. De partij wil daarmee benadrukken dat ze een partij is voor jong én oud. D66 mikt in het programma vooral op betaalbaar wonen, uitstekende voorzieningen en ruimte voor initiatief. ‘’De laatste 8 jaar heeft D66 met een actieve wethouder en een sterke, stabiele fractie in Diemen veel voor elkaar gekregen in Diemen,’’, zegt fractievoorzitter Kai de Haan. Wethouder Klaasse voegt daar aan toe: ‘’D66 is een onmisbare schakel voor een stabiel gemeentebestuur in Diemen. Ik ben trots dat ik namens de programmacommissie van D66 Diemen vandaag een sterk verkiezingsprogramma mag uitreiken aan jong en oud’’. Dat programma is te vinden op diemen.d66.nl