Claudia Sträter blijft

Claudia Sträter blijft nog tien jaar in Diemen

Modebedrijf Claudia Sträter heeft het huurcontract voor haar pand aan Stammerhove in Diemen met tien jaar verlengd. Op bedrijventerrein Stammerdijk zijn niet alleen het servicekantoor en de showroom van Claudia Sträter gevestigd maar hebben ook Expresso Fashion, Steps, Promiss en Baker Bridge hun thuisbasis. Het gebouw heeft verschillende functies onder één dak. Zo zitten er de styling- en marketingafdelingen, inkoop en facilitaire diensten maar ook HR en IT. Het complex heeft drie showrooms en voor Claudia Sträter en Expresso wordt de distributie verzorgt vanuit het centrale magazijn. De bezetting schommelt tussen de 150 en 200 medewerkers. Claudia Sträter heeft bij het pand recent ook een groot aantal parkeerplaatsen gehuurd richting het Diemer Bos.