EDOG Elvis

Edog speelt Elvis in Sporthal in Diemen

Muziektheatervereniging Edog speelt op 23 en 24 maart in de dan tot theater omgebouwde Sporthal aan de Prins Bernhardlaan in Diemen ‘All Shook Up’, een vrolijke musical met muziek van Elvis Presley. Deze musical is in 2009 te zien geweest in de Nederlandse theaters met in de hoofdrol René van Kooten. Hij speelt op 24 februari met zijn band Shifting Daylight in de Omval en zal bij die gelegenheid anekdotes ophalen aan zijn ervaringen in ‘All Shook Up’.
Edog is opgericht in 1978 en bracht in 1980 haar eerste voorstelling uit. De eerste jaren speelde het gezelschap operettes maar sinds 2013 staan musicals op het programma zoals recent De Jantjes (2014) en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (2016). De voorstellingen worden geleid door Erik Damman (regisseur) en Rosite van der Woude (muzikaal leider). De leden van Edog bouwen zelf de sporthal om tot theater, compleet met podium, coulissen, volgspots en geluidstafel. In de zaal is plek voor zo’n zeshonderd man publiek.